FİYAT TEKLİFİ İÇİN BİZİ ARAYIN | Whatsapp | Viber :  +90 533 672 59 90 : هاتف

Macedonian

Yazdır
Laminat Parke-İzmir-Egeçam-Çamsan-Classen-Manisa-Denizli-Bodrum-Kemalpaşa depo - Karabağlar showroom Егечам е основана во 2002 година и е специјализирана за дистрибуција и дистрибуција на материјали за подови. Денес компанијата е ексклузивен дистрибутер на „Паркет паркет“ за Турција. Компанијата работи во егејскиот регион во Турција како дистрибутер на две од водечките светски фабрики, Classen & Kronoswiss и водечки производител на Турција, Çamsan, Terraclick, Varioclick, Krono-Original и AGT- во ламинат паркет, со професионални тимови за продажба и инсталација не само што ги снабдуваат трговија на големо и крајни корисници, но исто така успешно се прилагодуваат на големите проекти. Покрај тоа, Егекам делува како дистрибутер на лепила Хенкел во егејскиот регион. Ват август | Вибер: +905442498000

Компанијата е основана во 2002 година и нуди најдобра услуга и квалитет на своите клиенти. Од своето основање, обезбедува услуги на високо ниво во секторот дрва, особено производи за тротоарите, паркет, OSB, облоги од дрво, производи од Thermowood, MDF во согласност со европските стандарди.

Woodtrade во моментов е ваш партнер за решенија на пазарот на дрва со соиграчи кои се потпираат на решенија. Таа има за цел да ги задоволи вашите потреби брзо, сигурно и ефикасно.

# Ламиниран под # паркет # термичко дрво # дрва # МДФ # # иверица ОСБ # врата # дрвен ресторан

Laminat Parke-İzmir-Egeçam-Çamsan-Classen-Manisa-Denizli-Bodrum-Kemalpaşa Depo 3 - Kopya

Fabrika Lojistik

Ние извезуваме дрвени подови и сите производи поврзани со подот од Турција.

Можете да ги проверите сите наши брендови и каталози под врската. Имаме Krono-Original Made во Турција и некои други турски брендови. Исто така, во јануари 2020 година, ќе имаме свој бренд, но во моментот каталогот не е објавен.

Нашата најголема предност е што можете да снимате различни материјали на едно место.

Ние можеме да понудиме свои брендови, како и познати европски брендови:

Ламинати: Çamsan, SmartClick, SoftClick, TerraClick, Varioclick, AGT, StepClick, PolloClick, Krono-Original, Eger, Classen ...

Паркет: приватна етикета, Парла-паркет, Вита паркет, Шерифоглу

Винил: СПЦ и РГД.

Сите здолништа за секој модел на тротоарите, од фолија МДФ, до фурниран, ПВЦ.

Сите хемиски производи што треба да ги инсталирате сите материјали што ги нудиме.