FİYAT TEKLİFİ İÇİN BİZİ ARAYIN | Whatsapp | Viber :  +90 533 672 59 90 : هاتف

Bulgarian

Yazdır
Laminat Parke-İzmir-Egeçam-Çamsan-Classen-Manisa-Denizli-Bodrum-Kemalpaşa depo - Karabağlar showroom Egeçam е основана през 2002 г. и е специализирана в разпространението и разпространението на материали за подови настилки. Днес компанията е изключителен дистрибутор на Паркет Паркет за Турция. Компанията оперира в Егейския регион на Турция като дистрибутор на две от водещите световни фабрики Classen & Kronoswiss и на водещия турски производител Çamsan, Terraclick, Varioclick, Krono-Original и AGT- в ламиниран паркет, с Професионалните екипи за продажби и монтаж не само доставят търговци на едро и крайни потребители, но и успешно се адаптират към големи проекти. В допълнение, Egecam действа като дистрибутор на лепила Henkel в Егейския регион. Watts август | Viber: +905442498000

Компанията е основана през 2002 г. и предлага най-доброто обслужване и качество на своите клиенти. От създаването си, той оказва услуги на високо ниво в сектора на дървения материал, по-специално продуктите от подови дървени подови настилки, паркет, OSB, дървени ламперии, продукти от Thermowood, MDF в съответствие с европейските стандарти.

В момента Woodtrade е вашият партньор за решения на пазара на дървен материал със съотборници, които разчитат на решения. Той има за цел да отговори на вашите нужди бързо, надеждно и ефективно.

# Ламиниран паркет # паркет # термо дърво # дървен материал # MDF # # ПДЧ OSB # врата # дървен ресторант

Laminat Parke-İzmir-Egeçam-Çamsan-Classen-Manisa-Denizli-Bodrum-Kemalpaşa Depo 3 - Kopya

Fabrika Lojistik

Ние изнасяме дървени подови настилки и всички продукти, свързани с пода от Турция.

Можете да проверите всички наши марки и каталози под линка. Имаме Krono-Original Made in Turkey и някои други турски марки. Също януари 2020 г. ще имаме собствена марка, но в момента каталогът не се публикува.

Най-голямото ни предимство е, че можете да снимате различни материали на едно място.

Ние можем да предложим собствени марки, както и известни европейски марки:

Ламинат: Çamsan, SmartClick, SoftClick, TerraClick, Varioclick, AGT, StepClick, PolloClick, Krono-Original, Eger, Classen ...

Паркет: частен етикет, Parla-Parquet, Vita Parquet, Şerifoğlu

Винил: SPC и RGD.

Всички поли за всеки модел подови настилки, от MDF фолио, до фурнировано, PVC.

Всички химически продукти, от които се нуждаете, за да инсталирате всички предоставени от нас материали.